آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان

 مواد لازم :

نخود و لوبیا

۱۰۰ گرم

پیاز

۱ عدد متوسط

گوشت با استخوان

۷۵۰ گرم

کشک پاستوریزه

۲۰۰ گرم

نعنای داغ

به مقدار لازم

زرد چوبه

به مقدار لازم

ادویه و نمک

به مقدار لازم

ابتدا نخود و لوبیا ، گوشت ، پیاز، ادویه و نمک و زرد چوبه را مخلوط کرده و با مقداری آب کاملا می پزیم .

پس از پخت ، بادمجان پوست گرفته را خرد و به آن اضافه می کنیم تا کمی بجوشد و بادمجان نیز پخته شود.

سپس کشک را رقیق و به آن اضافه می کنیم. هنگام کشیدن غذا می توان ظرف را با نعنا داغ تزیین کرد.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security