مواد لازم :
نخود و لوبیا |
۱۰۰ گرم |
پیاز |
۱ عدد متوسط |
گوشت با استخوان |
۷۵۰ گرم |
کشک پاستوریزه |
۲۰۰ گرم |
نعنای داغ |
به مقدار لازم |
زرد چوبه |
به مقدار لازم |
ادویه و نمک |
به مقدار لازم |
ابتدا نخود و لوبیا ، گوشت ، پیاز، ادویه و نمک و زرد چوبه را مخلوط کرده و با مقداری آب کاملا می پزیم .
پس از پخت ، بادمجان پوست گرفته را خرد و به آن اضافه می کنیم تا کمی بجوشد و بادمجان نیز پخته شود.
سپس کشک را رقیق و به آن اضافه می کنیم. هنگام کشیدن غذا می توان ظرف را با نعنا داغ تزیین کرد.