مواد لازم:
دوغ |
۳ کیلو |
گشنیز |
۵/۱ کیلو |
نخود |
۱ لیوان |
آرد برنج |
۲/۱ فنجان |
گوشت چرخ کرده |
۳۵۰ گرم |
پیاز |
یک عدد |
برنج |
۱ فنجان |
تخم مرغ |
۲ عدد |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
پیاز داغ |
به مقدار لازم |
گوشت را با نمک و فلفل و پیاز رنده شده مخلوط و از این مواد کوفته قلقلی درست می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم. نخود را پخته و سبزی را پاک و خرد می کنیم. دوغ را با آرد برنج و تخم مرغ و برنج مخلوط کرده می جوشانیم و مرتباً هم می زنیم تا نبرد. وقتی جوش آمد سبزی خرد شده را نخود پخته و کوفته ریزه ها را به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم تا آش به آهستگی پخته و جا بیافتد.
وقتی آش را در ظرف مناسب کشیدیم، با پیاز داغ می توانیم تزئین کنیم.