مواد لازم:
تخم مرغ |
۴ عدد |
شیر |
یک لیوان |
کره آب شده |
۵۰ گرم |
نمک وفلفل |
به مقدار لازم |
تخم مرغها را در ظرفی می شکانیم و می زنیم تا کاملاً کف کند. کمی نمک و فلفل و یک لیوان شیر را داخل تخم مرغ می ریزیم و هم می زنیم. ماهی تابه مناسبی را که لبه ی آن تقریباً به ارتفاع ۲/۵ سانتی متر باشد روی حرارت گذاشته و کره را در آن می ریزیم بطوریکه سطح ظرف پوشیده از کره شود. مایه آماده شده را داخل آن می ریزیم تا سطح ظرف را بپوشاند. چند لحظه در ماهی تابه را می گذاریم تا املت بسته شود.
املت را با یک چنگال و یک کفگیر به دقت لوله می کنیم. مایه اصلی تمام املت ها به همین روش تهیه میشود ومیتوان به میزان دلخواه مقدار آن را کم و زیاد کرد.