مواد لازم :
شوید خشک |
نصف قاشق غذاخوری |
آب |
۳ لیوان |
بلغور |
۲۵۰ گرم |
ماست |
نیم کیلو |
دوغ ترش |
ا لیوان |
نمک |
به مقدار لازم |
نعنا خشک |
یک قاشق مربا خوری |
زعفران |
به مقدار لازم |
ابتدا ماست را با آب مخلوط کرده و هم می زنیم . نصف آن را در یک ظرف می ریزیم و بلغور را در آن خیس می کنیم.
پس از دو ساعت بقیه ماست را به اضافه آب روی آن می ریزیم و حرارت می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود .
در حالی که میجوشد دوغ ونمک و شوید را اضافه کرده و جوشاندن را ادامه می دهیم و دائم به هم می زنیم تا ته
نگیرد. پس از پخت ، نعناع داغ و زعفران را به آن اضافه کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم.