ترخینه

مواد لازم :

شوید خشک

نصف قاشق غذاخوری

آب

۳ لیوان

بلغور

۲۵۰ گرم

ماست

نیم کیلو

دوغ ترش

ا  لیوان

نمک

به مقدار لازم

نعنا خشک

یک قاشق مربا خوری

زعفران

به مقدار لازم

ابتدا ماست را با آب مخلوط کرده و هم می زنیم . نصف آن را در یک ظرف می ریزیم و بلغور را در آن خیس می کنیم.

پس از دو ساعت بقیه ماست را به اضافه آب روی آن می ریزیم و حرارت می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود .

 در حالی که میجوشد دوغ ونمک و شوید را اضافه کرده و جوشاندن را ادامه می دهیم و دائم به هم می زنیم تا ته

 نگیرد. پس از پخت ، نعناع داغ و زعفران را به آن اضافه کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security