مواد لازم:
پرتقال فیله شده |
۴ عدد |
ماست |
۶۰۰ گرم |
شیر خشک |
۶ قاشق غذاخوری |
شکر |
به مقدار لازم |
پوست پرتقال رنده شده |
یک قاشق غذاخوری |
آب پرتقال |
۴ عدد |
خلال پوست پرتقال |
برای تزئین |
ابتدا پرتقال ها را فیله کرده و در ته لیوان های دسر خوری می دهیم ، سپس ماست و شیر خشک را مخلوط و شکر را در آن حل می کنیم . پوست پرتقال رنده شده را به آب پرتقال افزوده و یک ساعت در پخچال می گذاریم . بعد سفیده تخم مرغ را زده تا حجم آن ۳ برابر شود و با مایه دسر ماست مخلوط و داخل دسرخوری ها می ریزیم و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم . هنگام سرو آن را با کیک نارگیلی سرو می کنیم .