مواد لازم :
سس سفید |
۲ فنجان |
پنیر چدار یا گودا |
۲۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ |
۴ عدد |
نمک و فلفل و جوزهندی |
به مقدار لازم |
سفیده تخم مرغ |
۴ عدد |
اسفناج را مدت ۸ دقیقه در ظرفی با کمی آب می جوشانیم . در ظرف دیگر شیر را ریخته نان سوخاری را در آن خرد می کنیم و هم می زنیم . سپس کره ،پیاز، فلفل دلمه ای خرد شده ، پنیر و جعفری را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب هم زده به همراه نمک و فلفل به مخلوط اول می افزائیم . اسفناج را در ظرف پیرکس ریخته و مواد تهیه شده بال را روی آن اضافه می کنیم و مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا سطح آن طلائی شود .