سوفله پنیر

سوفله پنیر

مواد لازم :

سس سفید

۲ فنجان

پنیر چدار یا گودا

۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ

۴ عدد

نمک و فلفل و جوزهندی

به مقدار لازم

سفیده تخم مرغ

۴ عدد

 اسفناج را مدت ۸ دقیقه در ظرفی با کمی آب می جوشانیم . در ظرف دیگر شیر را ریخته نان سوخاری را در آن خرد می کنیم و هم می زنیم . سپس کره ،پیاز، فلفل دلمه ای خرد شده ، پنیر و جعفری را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب هم زده به همراه نمک و فلفل به مخلوط اول می افزائیم . اسفناج را در ظرف پیرکس ریخته و مواد تهیه شده بال را روی آن اضافه می کنیم و مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا سطح آن طلائی شود .

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security