مواد لازم:
ماکارونی |
۱بسته |
پنیر سفید (رنده شده) |
۲۰۰ گرم |
کره |
۱۰۰ گرم |
نمک وفلفل |
به مقدار لازم |
سیر |
۲حبه |
ماکارونی را در آب و نمک پخته و آبکش می کنیم. کمی فلفل و سیر له شده به آن اضافه کرده و در ظرفی می ریزیم. کره را قطعه قطعه می کنیم و روی آن می گذاریم دو سه دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کافی است که کره آب شود (ماکارونی را پس از پخت نباید روی حرارت به مدت زیاد گذاشت چون خمیر میشود و به هم می چسبد) سپس ماکارونی را در دیس می ریزیم و لابه لای آنرا پنیر رنده شده می پاشیم.