سوپ قارچ

مواد لازم:

قارچ خرد شده

۱ فنجان

پیاز متوسط

۱ عدد

آب گوشت

۴ فنجان

کره

۵۰ گرم

آرد

۳/۱ فنجان

خامه

۵۰ گرم

شیر

نیم لیتر

جعفری خرد شده

نصف فنجان

نمک و فلفل

به مقدار لازم

پیاز را پوست کنده و درسته با قارچ و آب گوشت می پزیم و پس از ۱۵ دقیقه پیاز را خارج می کنیم. سس سفید را با استفاده از کره، آرد، شیر و نمک و فلفل آماده می کنیم. سس را با آب گوشت و قارچ مخلوط کرده و می گذاریم کمی بجوشد تا جا بیافتد و به غلظت مناسب برسد.

سوپ را در ظرف مناسب می کشیم و با خامه و جعفری خرد شده روی سوپ را تزئین می کنیم.


اطلاعات تکمیلی:
تعداد ................................................................ 4 نفر
زمان ................................................................. 1 ساعت
سطح ................................................................ متوسط
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security