مواد لازم:
قارچ خرد شده |
۱ فنجان |
پیاز متوسط |
۱ عدد |
آب گوشت |
۴ فنجان |
کره |
۵۰ گرم |
آرد |
۳/۱ فنجان |
خامه |
۵۰ گرم |
شیر |
نیم لیتر |
جعفری خرد شده |
نصف فنجان |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
پیاز را پوست کنده و درسته با قارچ و آب گوشت می پزیم و پس از ۱۵ دقیقه پیاز را خارج می کنیم. سس سفید را با استفاده از کره، آرد، شیر و نمک و فلفل آماده می کنیم. سس را با آب گوشت و قارچ مخلوط کرده و می گذاریم کمی بجوشد تا جا بیافتد و به غلظت مناسب برسد.
سوپ را در ظرف مناسب می کشیم و با خامه و جعفری خرد شده روی سوپ را تزئین می کنیم.