مواد لازم:
شیر |
۱ لیتر |
برنج |
۱ فنجان |
آب |
دو پیمانه |
شکر |
۱ فنجان |
زعفران |
به مقدار لازم |
پسته برای تزئین |
به مقدار لازم |
برنج را شسته و با دو پیمانه آب در حرارت ملایم قرار می دهیم تا نیم پز شود. سپس شیر را اضافه کرده و می گذاریم برنج بپزد و کاملاً شکفته شود. آنگاه شکر و زعفران را مخلوط کرده و در برنج می ریزیم، غذا را هم می زنیم تا غلیظ و خوش رنگ شود. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و پس از چند دقیقه آن را در ظرف مناسب می کشیم.
زمانیکه سرد شد روی آنرا با پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین می کنیم.