شیر برنج

مواد لازم:

شیر

۱ لیتر

برنج

۱ فنجان

آب

دو پیمانه

شکر

۱ فنجان

زعفران

به مقدار لازم

پسته برای تزئین

به مقدار لازم

برنج را شسته و با دو پیمانه آب در حرارت ملایم قرار می دهیم تا نیم پز شود. سپس شیر را اضافه کرده و می گذاریم برنج بپزد و کاملاً شکفته شود. آنگاه شکر و زعفران را مخلوط کرده و در برنج می ریزیم، غذا را هم می زنیم تا غلیظ و خوش رنگ شود. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و پس از چند دقیقه آن را در ظرف مناسب می کشیم.

زمانیکه سرد شد روی آنرا با پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین می کنیم.


اطلاعات تکمیلی:
تعداد ................................................................ 4 نفر
زمان ................................................................. 1 ساعت
سطح ................................................................ متوسط
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security