مواد لازم:
گلاب |
نصف لیوان |
شیر |
یک لیتر |
تخم مرغ |
۲ عدد |
آرد برنج |
۵ قاشق غذاخوری |
شکر |
۵ قاشق غذاخوری |
زعفران |
به مقدار لازم |
عسل |
به مقدار لازم |
خامه |
به مقدار لازم |
شیر را با دو عدد تخم مرغ ، آرد برنج شکر و گلاب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.نزدیک به جوش آمدن زعفران را به آن اضافه می کنیم. بعد از جوش آمدن به مدت ۵ دقیقه دوباره آن را هم می زنیم و سپس در ظرف های مناسب می ریزیم. وقتی سرد شد آن را با مقداری عسل و خامه تزیین می کنیم .