لازانیای گوشت

لازانیای گوشت

مواد لازم :

لازانیای آماده

۱بسته

گوشت چرخ کرده

 ۳۰۰ گرم

پیاز سرخ کرده

۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا

۱۵۰ گرم

سس سفید

یک پیمانه

رب گوجه فرنگی

یک قاشق سوپ خوری

لازانیا را مانند ماکارونی در آب و نمک با کمی زردچوبه می پزیم . زردچوبه مانع چسبیدن نوارهای لازانیا به یکدیگر می شود .

گوشت را با پیاز تفت می دهیم وسپس به آن نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد، سپس در ظرف نسوز مناسبی یک ردیف لازانیا، مقداری سس سفید و یک ردیف از مایع گوشت می ریزیم و روی گوشت را باز یک ردیف لازانیا می گذاریم و همینطور ادامه می دهیم . ردیف آخر را کمی از گوشت با گوجه فرنگی می ریزیم و پنیر پیتزا روی آن می پاشیم .

ظرف را در طبقه بالای فـر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا روی آن هم کمی برشته شود .

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security