مواد لازم :
لازانیای آماده |
۱بسته |
گوشت چرخ کرده |
۳۰۰ گرم |
پیاز سرخ کرده |
۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری |
پنیر پیتزا |
۱۵۰ گرم |
سس سفید |
یک پیمانه |
رب گوجه فرنگی |
یک قاشق سوپ خوری |
لازانیا را مانند ماکارونی در آب و نمک با کمی زردچوبه می پزیم . زردچوبه مانع چسبیدن نوارهای لازانیا به یکدیگر می شود .
گوشت را با پیاز تفت می دهیم وسپس به آن نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد، سپس در ظرف نسوز مناسبی یک ردیف لازانیا، مقداری سس سفید و یک ردیف از مایع گوشت می ریزیم و روی گوشت را باز یک ردیف لازانیا می گذاریم و همینطور ادامه می دهیم . ردیف آخر را کمی از گوشت با گوجه فرنگی می ریزیم و پنیر پیتزا روی آن می پاشیم .
ظرف را در طبقه بالای فـر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا روی آن هم کمی برشته شود .