مواد لازم :
فیله ماهی |
نیم کیلو |
سیر |
۳ حبه |
پودر نارگیل |
یک چهارم پیمانه |
تخم گشنیز |
۱ قاشق مربا خوری |
پیاز |
۱ عدد |
ماست |
۱ پیمانه |
فلفل سبز |
۱ عدد |
زعفران |
به مقدار لازم |
کره |
به مقدار لازم |
نمک ، فلفل ، زرد چوبه |
به مقدار لازم |
کره را در ظرف نچسب روی حرارت ملایم قرار داده و ماهی را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آن تفت می دهیم و سپس از ظرف بیرون می آوریم . کمی کره به ظرف اضافه کرده پیاز خورد شده را در آن تفت می دهیم و سیر له شده را با تخم گشنیز، زرد چوبه، پودر نارگیل و فلفل سبز به آن اضافه می کنیم و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مجددا تفت می دهیم . زعفران سائیده را در آب جوش حل کرده با ماست مخلوط می کنیم و به آن میزان کافی نمک و فلفل می زنیم . ماهی تفت داده شده را به این مخلوط اضافه کرده با حرارت ملایم به مدت ۶ دقیقه می پزیم .