ماهی با ماست و زعفران

ماهی با ماست و زعفران

 مواد لازم :

فیله ماهی

نیم کیلو

سیر

۳ حبه

پودر نارگیل

یک چهارم پیمانه

تخم گشنیز

۱ قاشق مربا خوری

پیاز

۱ عدد

ماست

۱ پیمانه

فلفل سبز

۱ عدد

زعفران

به مقدار لازم

کره

به مقدار لازم

نمک ، فلفل ، زرد چوبه

به مقدار لازم

کره را در ظرف نچسب روی حرارت ملایم قرار داده و ماهی را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آن تفت می دهیم و سپس از ظرف بیرون می آوریم . کمی کره به ظرف اضافه کرده پیاز خورد شده را در آن تفت می دهیم و سیر له شده را با تخم گشنیز، زرد چوبه، پودر نارگیل و فلفل سبز به آن اضافه می کنیم و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مجددا تفت می دهیم . زعفران سائیده را در آب جوش حل کرده با ماست مخلوط می کنیم و به آن میزان کافی نمک و فلفل می زنیم . ماهی تفت داده شده را به این مخلوط اضافه کرده با حرارت ملایم به مدت ۶ دقیقه می پزیم .

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security