مواد لازم :
آرد |
۲۵۰ گرم |
کره |
۱۰۰ گرم |
شیر یا ماست |
یک لیوان |
پنیر پیتزا |
۲۰۰ گرم |
سینه مرغ ریز شده |
یک عدد |
کرفس |
یک شاخه |
پیاز |
۲ عدد |
نمک، فلفل،ریحان |
به مقدار کافی |
ابتدا کره نرم شده را کاملا با آرد مخلوط می کنیم . شیر یا ماست را به همراه نمک به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر به دست آید . خمیر را در قالب پهن کرده و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرارمی دهیم .
پیاز و کرفس را ریز کرده ودر ظرف مورد نظر با کمی کره تفت می دهیم . سپس سینه مرغ را خلالی برش داده و به پیاز اضافه می کنیم و در حدود ۳ دقیقه تفت می دهیم . مواد آماده را در داخل قالب روی خمیر پهن می کنیم و روی آن کمـی ریحان خشـک وپنیر پیتزا می ریزیم و حـدود ۱۰ دقیقـه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیـگراد در فـر قرار می دهیم تا سطح آن طلائی شود .
حال آن را به صورت برش های مثلثی با کچاب سرو می کنیم .