مواد لازم:
اسفناج |
۲ کیلو |
شیر |
۱ لیوان |
کره |
۱۰۰ گرم |
جوش شیرین |
به مقدار لازم |
نمک |
به مقدار لازم |
ساقه های اسفناج را از برگ آن جدا می کنیم و برگ ها را به دقت می شوییم . بعد یک لیوان آب داخل ظرف می ریزیم و اسفناج را با جوش شیرین و نمک روی حرارت گذاشته و بدون اینکه در آن را بگذاریم ، پس از چند ثانیه جوش ، آن را در صافی می ریزیم و فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود . سپس اسفناج را چرخ کرده و دوباره در ظرفی می ریزیم و زیر حرارت ملایم می گذاریم . شیر را کم کم داخل اسفناج می ریزیم و بهم می زنیم تا شیر کاملا جذب اسفناج شود . کره را به آن اضافه کرده و پوره را بر می داریم .