پوره اسفناج

پوره اسفناج

مواد لازم:

اسفناج

۲ کیلو

شیر

۱ لیوان

کره

۱۰۰ گرم

جوش شیرین

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

ساقه های اسفناج را از برگ آن جدا می کنیم و برگ ها را به دقت می شوییم . بعد یک لیوان آب داخل ظرف می ریزیم و اسفناج را با جوش شیرین و نمک روی حرارت گذاشته  و بدون اینکه در آن را بگذاریم ، پس از چند ثانیه جوش ، آن را در صافی می ریزیم و فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود . سپس اسفناج را چرخ کرده و دوباره در ظرفی می ریزیم و زیر حرارت ملایم می گذاریم . شیر را کم کم داخل اسفناج می ریزیم و بهم می زنیم تا شیر کاملا جذب اسفناج شود . کره را به آن اضافه کرده و پوره را بر می داریم .

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →