مواد لازم :
سیب زمینی |
۵۰۰ گرم |
پیاز خورد شده |
۱ عدد |
تخم مرغ |
۲ عدد |
پنیر سخت رنده شده |
۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
آرد سوخاری |
به مقدار لازم |
کره |
۵۰ گرم |
جعفری خرد شده |
نصف فنجان |
سیب زمینی را پخته و سپس پوره می کنیم . یکی از تخم مرغ ها را خوب در ظرف می زنیم . پوره سیب زمینی را در ظرفی با پیاز، جعفری و پنیر مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ در آن می شکنیم و خوب هم می زنیم و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . سپس خمیر تهیه شده را به صورت گلوله هایی در آورده و ضمن داخل کردن آن در مایه تخم مرغ، آن ها را در آرد سوخاری می گردانیم و سرخ می کنیم .