مواد لازم:
کرفس |
۳ شاخه |
تخم مرغ |
۳ عدد |
شیر |
یک لیوان |
مغز گردو |
۵۰ گرم |
زرشک |
۵۰ گرم |
آرد |
۲ قاشق غذاخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
ابتدا کرفس را با برگ های پسته ای رنگش می شوییم و آن را چرخ می کنیم.تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم تا کف کند. مغز گردوی نیم کوب و زرشک را روی تخم مرغ ها می ریزیم و کرفس چرخ شده با نمک را به آن اضافه می کنیم. شیر را با آرد مخلوط مخلوط کرده و به مایع قبلی اضافه می کنیم . مواد این کوکو را می توان در ظرف پیرکس ریخته و داخل فر گذاشت و یا در صورت تمایل می توان روی حرارت گاز مانند انواع کوکو سرخ کرد.