مقالات
14
دسامبر

انواع ماست و فرآورده های آن

ماست پاستوریزه :ماستی است که ماندگاری آن در یخچال 14 روز است .ماست استریل :گاهی برای افزایش مدت نگهداری ماست ، آن را پس از تولید و تنظیم شدن اسید ، به وسیله ی دستگاه مخصوصی حرارت داده و استریل می کنند . سپس در شرایط استریل بسته بندی می کنند . این نوع ماست دارای ماندگاری طولانی چهار تا شش ماه است . البته باید در نظر داشت به علت این که در این روش باکتری های ماست از بین می روند ، عده ای خواص ماست تاز ...
26
اکتبر

نکات بهداشتی برای خرید موادغذایی

در هنگام خريد شير و فرآورده‌هاي آن چه نكاتي را بايد رعايت كرد؟ ـ شير سالم طعم مطبوعي دارد، كمي‌شيرين بوده و رنگ آن سفيد مايل به زرد مي‌باشد. شير يكي از غذاهاي بسيار مفيد است ولي خيلي زود آلوده شده و محل مناسبي براي رشد ميكروبها مي‌شود. ـ خطر آلودگي در شير خام بيشتر است و به همين دليل نبايد شيرخام خريداري كرد، اما در صورت خريداري مي‌توان با اضافه كردن مقداري آب، آن را به مدت  20 دقيقه جوشانيد. ...
07
اکتبر

با مصرف شیر و فرآورده های آن آرام بخوابید

توصیه های مهمی در خصوص اصول بهداشت خواب وجود دارد که به کارگیری آنها در فراهم آوردن یک خواب راحت موثر است . یکی از این توصیه ها مصرف شیر و فرآورده های آن قبل از خواب است . شیر به دلیل وجود ماده ای به نام تریپوفان باعث کاهش بی قراری در جوانان در انتهای شب و خواب طولانی تر و کاهش دوره بیداری برای سالمندان می گردد . تریپوفان اسید امینه ای است که بدن آن را به ملاتونین و سروتونین تبدیل می کند که هر دو ...
28
سپتامبر

تاثیر مصرف شیر و لبنیات در پیشگیری و درمان فشارخون بالا

    مصرف منابع  غذایی حاوی کلسیم ، پتاسیم و منیزیم در درمان پرفشاری خون بسیار مفید هستند . شیر و لبنیات منبع خوبی از کلسیم ، منیزیم و پتاسیم هستند . بیماری فشار خون بالا به حالتی گفته می شود که فشار سیستولیک بیشتر از 140 میلی لیتر جیوه و فشار دیاستولیک بیشتر از 90 میلی لیتر جیوه باشد . لازم به ذکر است که فشارخون نرمال را حدود 80/120 میلی لیتر جیوه در نظر می گیرند . پرفشاری خون بیماری مزمنی است ...
17
سپتامبر

سالم سازی شیر

شیر با داشتن ویژگی ها و صفات ممتاز غذایی ، به سرعت در معرض آلودگی های گوناگون قرار دارد و اگر بهداشت آن در مراحل مختلف شیر دوشی ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تبدیل و فرآوری در کارخانه ، توزیع و مصرف رعایت نشود ، می تواند باعث بیماری ها و عوارضی مانند : سل ، حصبه ، تب مالت ، اسهال خونی و..... شود .از سال 1930 که استفاده از دستگاه های پاستوریزاسیون در فرآوری شیر متداول و عرضه فرآورده های غیر پاستوریز ...
29
آگوست

تاثیر مصرف شیر و لبنیات در پیشگیری از بیماری ها

    مصرف مداوم شیر و لبنیات به دلیل داشتن مقادیر کافی کلسیم مانع از ابتلا به سرطان روده بزرگ خواهد شد . در شیر نوعی اسید چرب به نام اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) وجود دارد که حدود 50 درصد از ابتلا به انواع سرطان می کاهد . به علاوه این اسید چرب سیستم ایمنی را تقویت کرده و از بروز بسیاری از عفونت ها می کاهد. شیر و فرآورده های آن از نظر ویتامین های تیامین (B1) ، ریبوفلاوین (B2) و پانتوتنیک اسید ب ...
آخرین رویداد ها
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security