دستور غذا
۲۳
آذر

پوره اسفناج

مواد لازم: اسفناج 2 کیلو شیر 1 لیوان کره 100 گرم جوش شیرین به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ساقه های اسفناج را از برگ آن جدا می کنیم و برگ ها را به دقت می شوییم . بعد یک لیوان آب داخل ظرف می ریزیم و اسفناج را با جوش شیرین و نمک روی حرارت گذاشته  و بدون اینکه در آن را بگذاریم ، پس از چند ثانیه جوش ، آن را در صاف ...
۰۸
مهر

سوفله پنیر

مواد لازم : سس سفید 2 فنجان پنیر چدار یا گودا 200 گرم زرده تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل و جوزهندی به مقدار لازم سفیده تخم مرغ 4 عدد  اسفناج را مدت 8 دقیقه در ظرفی با کمی آب می جوشانیم . در ظرف دیگر شیر را ریخته نان سوخاری را در آن خرد می کنیم و هم می زنیم . سپس کره ،پیاز، فلفل دلمه ای خرد شده ، پنیر و جعفری را به آن ا ...
۰۷
شهریور

کیک پنیر و شکلات

مواد لازم: پنیر بدون نمک 150 گرم وانیل به مقدار لازم آرد سفید 5/2 فنجان بیکینگ پودر 7 قاشق چای خوری پودر کاکائو 4 قاشق سوپ خوری تخم مرغ 1 عدد شکر 300 گرم کره 100 گرم ماست 300 گرم پنیر را با دو قاشق سوپ خوری شکر و وانیل با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم ...
۰۷
شهریور

دسر ماست با فیله پرتقال

مواد لازم: پرتقال فیله شده 4 عدد ماست 600 گرم شیر خشک 6 قاشق غذاخوری شکر به مقدار لازم پوست پرتقال رنده شده یک قاشق غذاخوری آب پرتقال 4 عدد خلال پوست پرتقال برای تزئین ابتدا پرتقال ها را فیله کرده  و در ته لیوان های دسر خوری می دهیم ، سپس ماست و شیر خشک را مخلوط و شکر را در آن حل می کنی ...
۰۲
شهریور

شیر خاشه

مواد لازم: گلاب نصف لیوان شیر یک لیتر تخم مرغ 2 عدد آرد برنج 5 قاشق غذاخوری شکر 5 قاشق غذاخوری زعفران به مقدار لازم عسل به مقدار لازم خامه به مقدار لازم شیر را با دو عدد تخم مرغ ، آرد برنج شکر و گلاب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.نزدیک به جوش آمدن ز ...
۰۲
شهریور

کوکوی کرفس

مواد لازم: کرفس 3 شاخه تخم مرغ 3 عدد شیر یک لیوان مغز گردو 50 گرم زرشک 50 گرم آرد 2 قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم ابتدا کرفس را با برگ های پسته ای رنگش می شوییم و آن را چرخ می کنیم.تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم تا کف کند. مغز گردوی نیم کوب و زرشک را روی تخم مرغ ها می ریزیم و کرفس چرخ ش ...
صفحه 1 از 3123
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →